Doneren

Wat kun je doneren?

  1. Doneer geld. Door een willekeurig bedrag te doneren, maak je het ons mogelijk een aantal maaltijden te maken.
  2. Doneer maaltijden. In principe gaat dit ook op basis van een financiële donatie, maar je kunt je bedrag precies afstemmen op een aantal maaltijden. Het is heel simpel: de kosten van één maaltijd bedragen €7. Door €70 te doneren, geef je 10 maaltijden weg.
  3. Doneer tijd. Ben je nog geen 50 en verveel je je thuis? Als vrijwilliger ben je er driemaal per week even uit en doe je iets nuttigs met je tijd. Meld je aan als vrijwilliger.

Hoe kun je doneren? Klik op de button ‘Doneer nu’ hieronder of een van de buttons op een andere pagina. Als er maar iets met DONEREN op staat. Je krijgt dan duidelijke instructies voor de betaling. Doneer je namens een bedrijf of organisatie? Je krijgt altijd een factuur waarop we vermelden dat je een donatie hebt gedaan. Privacy De factuur die je van ons krijgt, is de enige reden dat we een aantal gegevens moeten vragen. We zullen je gegevens beslist NOOIT aan wie dan ook doorgeven. Ook zullen we ze zonder jouw toestemming niet op de website publiceren. Je kunt volledig anoniem doneren.

Word vrijwilliger in jouw omgeving!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Heb je een auto en een rijbewijs? En val je niet in de risicogroep, oftewel, ben je onder de 50 jaar? Kom ons helpen! Je kunt in je eigen regio maaltijden bezorgen. Zo hoef je geen grote afstanden te rijden.